Loading

Pallets Amsterdam

Pallets tegen een scherpe prijs in Amsterdam!

Op zoek naar pallets voor een voordelige prijs in Amsterdam of omgeving? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Pallethandel Panhuis heeft ongetwijfeld de juiste pallet op voorraad. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment van meer dan 50.000 pallets staan. Deze worden droog opgeslagen, zodat u ook droge producten erop kunt plaatsen. U kunt via deze site bestellen. We kunnen uw plastic of houten pallets bij u in Amsterdam bezorgen. U hoeft dus de deur niet uit om pallets te kopen bij Pallethandel Panhuis! Bel voor meer informatie naar: +31(0)320-236918.

Inkoop van pallets

Pallets Amsterdam

Reparatie van palletvoorraad

Wij houden de prijzen voor onze klanten in Amsterdam graag laag. Ook vinden wij het milieu erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons ook pallets kopen, die al gebruikt zijn. Zo kunnen we voor iedere budgetklasse een passend product bieden. Doordat er minder nieuwe pallets nodig zijn, hoeven we minder bomen te kappen. Concreet betekent dit voor u dat we naast nieuwe ook gebruikte pallets aanbieden. We hebben eerste keus producten, die slechts enkele keren gebruikt zijn. Ook hebben we een tweede keus. Die zijn van mindere kwaliteit en vaker gebruikt. De prijs is hier dan ook naar. Ook gebruikte pallets komen we graag bij u in Amsterdam bezorgen.

Om hergebruik van palletproducten te stimuleren, kunnen wij bij u in Amsterdam langskomen om uw voorraad te sorteren. We kijken dan welke nog goed zijn en welke niet meer. Sommige houten pallets zijn met reparatie nog goed op te knappen. Dit doen we voor u voor een scherpe prijs. Zo hoeft u geen nieuwe pallet te kopen en dat is fijn voor uw portemonnee en voor het milieu. Wilt u meer weten over sorteren en reparatie op locatie in Amsterdam? Wij vertellen u er graag over.

Voor al uw palletgerelateerde producten

U kunt bij ons pallets kopen. Wij hebben een grote voorraad, waaronder ook Europallets. Dat is de meest gangbare soort pallet. U kunt bij ons ook palletranden kopen of andere pallet-gerelateerde producten. Zo kunnen wij u het meest complete aanbod van Amsterdam en omgeving leveren. Met onze 30 jaar ervaring en vakbekwame personeel weet u zeker dat u en uw pallets bij ons in goede handen zijn. Meer weten? Vul dan het contactformulier op de site in of bel naar +31(0)320-236918.