Blok Pallets kopen

Pallethandel Panhuis heeft een grote voorraad aan blok Pallets. Blok pallets zijn een van de meest gebruikte pallets naast de europallets. Deze pallets worden gebruikt bij veel bedrijven. Bij Pallethandel Panhuis leveren wij blok pallets van hoge kwaliteit en zorgen wij dat het altijd de beste kwaliteit blijft. Bij Pallethandel Panhuis kunt u altijd terecht voor gebruikte en nieuwe blok pallets. De gebruikte blok pallets zijn in verschillende soorten maten te verkrijgen. 

Bent u opzoek naar blok pallets? Neem dan nu contact op en vraag de beste prijs aan. 

Goedkope gebruikte blok pallets kopen

Bij Pallethandel Panhuis hebben we een grote voorraad aan blok pallets. Zo kunnen wij snel leveren en kunnen we rekening houden met verschillende klanten die de blok pallets bestellen. Alle gebruikte houten blok pallets die binnenkomen bij ons controleren wij en repareren indien nodig. Doordat we ze zelf repareren kunnen we de pallets voor een scherpe prijs aanbieden. Voor de klant is dit heel gunstig aangezien aangezien je niet duur uit bent bij Pallethandel Panhuis. 

Gebruikte blok pallets kopen? Neem dan contact met ons op voor de prijzen en bijvoorbeeld de mogelijkheden voor de levering. 

Blok pallets kopen of verkopen

Naast het leveren van onze pallets koopt PallethandelPanhuis.nl ook verschillende soorten pallets over. Wij kopen alle soorten pallets over voor een goede prijs. Kunt u de blok pallets niet zelf vervoeren naar ons? Dan kan bijvoorbeeld onze ophaalservice de pallets ook ophalen voor een goede prijs.

Wanneer u de prijzen wilt weten van verschillende soorten pallets kunt u contact opnemen met ons team. Die zullen kijken naar de pallets en kunnen daarvoor meteen een prijs geven. Blok pallets kopen of verkopen? Neem dan nu contact op door bijvoorbeeld te bellen of ons contactformulier in te vullen.  

Blok pallets kopen

Goederen vervoeren met blok pallets

Met een pallet vervoer je eenvoudig goederen. De goederen worden gestapeld op de pallet waardoor een groot aantal in een keer kan worden verplaatst. Pallets kunnen ook zonder moeite worden opgetild. Ook doormiddel van een palletwagen is het makkelijk te verplaatsen. Blok pallets worden veel gebruikt in de transport wereld.

De beste prijzen

Tegenwoordig zijn de prijzen van de blok pallets heel verschillend vergeleken met sommige bedrijven. Hoewel bij Pallethandel Panhuis zorgen wij altijd dat we de scherpste prijzen hebben. Elke dag krijgen wij verschillende soorten pallets binnen van zakelijke klanten maar ook van particuliere klanten. Daardoor hebben we ook een grote voorraad aan pallets zoals; europallets, nieuwe pallets, h1 pallets, kunststof pallets, pallet randen en meer verschillende soorten pallets

Aangezien Pallethandel Panhuis altijd up to date is van de marktprijzen van de pallets kunnen wij altijd de scherpste prijzen bieden vergeleken met andere pallethandelaren. Tot slot wilt u als klant altijd weten wanneer het wordt geleverd en voor welke prijs. Blok pallets kopen? Voor de actuele prijzen en levertijden kunt bijvoorbeeld contact met ons opnemen. Indien u het makkelijker vindt om te bellen kunt u ons ook bellen.

Blok pallets LEVERING

Wanneer u blok pallets bij ons besteld inclusief levering zullen wij de blok pallets zo snel mogelijk komen leveren. Onze planning maakt een dag van te voren de planning voor onze chauffeur zodat onze chauffeur meteen weg kan rijden! Bestellingen worden op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 geleverd.

De levering van de blok pallets komen direct vanuit onze eigen opslag in Zeewolde.

Indien u de blok pallets sneller nodig heeft is het mogelijk om te kiezen voor 24 uurs levering. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Pallethandel Panhuis

BLOK PALLET MATEN

  • 80 x 120 cm
  • 80 x 100 cm
  • 100 x 100 cm
  • 105 x 105 cm
  • 110 x 110 cm
  • 115 x 115 cm
  • 120 x 120 cm
  • 100 x 120 cm

Bent u opzoek naar andere maten blok pallets? Wij maken ook pallets op maat. Zowel gebruikte pallets als nieuwe pallets. Wij krijgen bijvoorbeeld bijna elke dag vragen of verschillende soorten maten of wij die kunnen maken. En tot nu toe hebben wij alles kunnen maken wat ons is gevraagd! Weet u niet precies welke maat u nodig heeft? Dan kan ons team u zeker verder helpen.

Blok pallets kopen op maat? Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Blok pallets kopen of verkopen? Vraag direct een offerte aan!

Veel gestelde vragen over blok pallets

Blok pallets zijn zeer stevige pallets die in verschillende afmetingen en types leverbaar zijn. Blok pallets zijn een van de bekendste pallets van de wereld.

De voordelen van blok pallets zijn dat ze in veel maten te krijgen zijn. Ook zijn ze te repareren zodat er geen overbodige pallets worden weggegooid. 

Blok pallets zijn eenvoudig en makkelijk te bestellen bij Pallethandelpanhuis.nl. 

Bij Pallethandel Panhuis kopen wij blok pallets in van zowel particulieren als zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor het verkopen van uw pallets.

Blok pallets zijn er in verschillende maten en zijn in veel maten verkrijgbaar. Wij hebben voornamelijk de volgende maten: 60x80cm, 80x80cm, 80x100cm, 100x100cm, 110x110cm, 120×120 cm & 100×120 cm. Staan de gewenste maten niet bij deze maten? Neem contact met ons op.

Bij Pallethandel Panhuis hebben we een grote voorraad aan Blok Pallets. Wilt u Blok pallets kopen? Dan kunt u contact met ons opnemen door bijvoorbeeld te bellen of ons contact formulier in te vullen.