CP Pallets

Pallethandel Panhuis heeft een grote voorraad aan pallets. CP pallets staat voor Chemie pallets. Deze houten pallets zijn bestemd voor de Europese chemische industrie en zijn dus goed bestemd tegen chemische stoffen. Deze pallets worden gebruikt bij veel bedrijven die bijvoorbeeld in de chemische industrie zitten. Bij Pallethandel Panhuis leveren wij pallets van hoge kwaliteit en zorgen wij dat het dus altijd de beste kwaliteit blijft. Bij Pallethandel Panhuis kunt u altijd terecht voor gebruikte pallets maar ook nieuwe pallets. 

 

Wilt u CP pallets kopen of verkopen? Neem dan nu contact op door bijvoorbeeld ons offerte formulier in te vullen en vraag de beste prijs aan. 

Kenmerken CP Pallets

De CP pallets zijn speciaal gemaakt voor de chemische industrie. Doordat hebben de CP pallets echter allemaal verschillende kenmerken en afmetingen. Zo heeft de ene pallet bijvoorbeeld een groter formaat dan de ander. Daarbij is er ook een groot verschil in het vervoeren van producten op de CP pallets in vergelijking met andere pallets. De CP1 pallet is bijvoorbeeld geschikt voor het vervoeren van dozen. De CP3 wordt tevens veel gebruikt voor het vervoeren van bigbags en containers. 

CP Pallets Kopen of Verkopen

Naast het leveren van onze pallets koopt PallethandelPanhuis.nl ook verschillende soorten pallets over. Wij kopen alle soorten pallets over voor een goede prijs. Kunt u de pallets niet zelf vervoeren naar ons? Dan kan bijvoorbeeld onze ophaalservice de pallets ook ophalen voor een goede prijs.

Pallets kopen bij Pallethandel Panhuis is vrij envoudig. Doormiddel van een offerte op te sturen kunnen wij meteen een prijs geven voor het gewenste aantal. Indien u bijvoorbeeld van uw pallets af wilt en ze wilt verkopen aan ons kunt u dat doormiddel via ons offerte formulier aanvragen

Wanneer u de prijzen wilt weten van bijvoorbeeld verschillende soorten pallets kunt u contact opnemen met ons team. Die zullen kijken naar de pallets en kunnen daarvoor echter ook meteen een prijs geven. CP Pallets kopen of verkopen? Neem dan nu contact op door bijvoorbeeld te bellen of ons contactformulier in te vullen.  

De beste prijzen

Tegenwoordig zijn de prijzen van de pallets om te kopen heel verschillend vergeleken met sommige bedrijven. Hoewel bij Pallethandel Panhuis zorgen wij altijd dat we de scherpste prijzen hebben. Elke dag krijgen wij echter verschillende soorten pallets binnen van zakelijke klanten maar ook van particuliere klanten. Daardoor hebben we ook een grote voorraad aan pallets zoals; blok pallets, nieuwe pallets, h1 pallets, kunststof pallets, pallet randen en meer verschillende soorten pallets

Aangezien Pallethandel Panhuis altijd up to date is van de marktprijzen van de pallets kunnen wij dus altijd de scherpste prijzen bieden vergeleken met andere pallethandelaren. Tot slot wilt u als klant altijd weten wanneer het wordt geleverd en voor welke prijs bijvoorbeeld. Voor de actuele prijzen en levertijden kunt u bijvoorbeeld contact met ons opnemen. Indien u het makkelijker vindt om te bellen kunt u ons ook bellen.

CP Pallets levering

Wanneer u pallets bij ons besteld inclusief levering zullen wij de pallets zo snel mogelijk komen leveren. Daarnaast worden bestellingen op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 geleverd.

De levering van de pallets komen direct vanuit onze eigen opslag in Zeewolde.

Indien u de pallets sneller nodig heeft is het mogelijk om te kiezen voor 24 uurs levering. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

CP Pallet soorten

CP pallets zijn ontwikkeld met het doel om meer eenheid te creëren. Door 9 verschillende houten pallets te produceren is het als palletgebruiker duidelijker welke pallet zij nodig hebben. Niet alleen binnen de chemische industrie maar ook binnen Europa zijn deze pallets heel populair omdat de CP pallets stevig zijn en veel gewicht kunnen hebben. Voordat u verder gaat bekijk hieronder alle soorten en maten van de pallets.

  • CP1: 1000 x 1200 mm
  • CP2: 800 x 1200 mm
  • CP3: 1140 x 1140 mm
  • CP4: 1100 x 1300 mm
  • CP5: 780 x 1140 mm
  • CP6: 1000 x 1200 mm
  • CP7: 1100 x 1300 mm
  • CP8: 1140 x 1140 mm
  • CP9: 1140 x 1140 mm

CP Pallets kopen of verkopen? Vraag direct een offerte aan!

Veel gestelde vragen over CP pallets

CP pallets zijn zeer stevige pallets die in verschillende afmetingen en types leverbaar zijn. Een CP pallet is een pallet met een glad oppervlakte waar stof en vuil niet aan te hechten is. Het zijn een van de bekendste pallets van de wereld.

Doordat de CP pallet een gladde oppervlakte heeft kan er dus geen stof of vuil aan hechten.  

CP pallets zijn makkelijk en eenvoudig te bestellen bij Pallethandelpanhuis.nl. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op door bijvoorbeeld te bellen of door ons offerte formulier in te vullen!

Bij Pallethandel Panhuis kopen wij pallets in van zowel particulieren als zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor het verkopen van uw pallets of bijvoorbeeld voor de actuele prijzen.

CP pallets zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Wij hebben voornamelijk de volgende soorten: CP1, CP2, CP3, CP4, CP5, CP6, CP7, CP8 & CP9. Staat de gewenste soort niet in deze lijst? Neem contact met ons op doormiddel van bijvoorbeeld ons offerteformulier of te bellen.

CP pallet staat voor chemiepallet. 

CP pallets worden vaak gebruikt in bijvoorbeeld de chemische industrie. Hier zijn duidelijke regels voor bedrijven dus ook over de pallets. Ze moeten bijvoorbeeld aan verschillende maten voldoen. 

Bij Pallethandel Panhuis hebben we een grote voorraad aan pallets. Wilt u pallets kopen? Dan kunt u contact met ons opnemen door bijvoorbeeld te bellen of ons contact formulier in te vullen.