Loading
Niet alleen verkoop, maar ook inkoop van pallets

Voordelige inkoop van uw pallets

Uw kapotte pallets laten repareren is voordeliger dan het aanschaffen van nieuwe pallets. Graag kijken wij met u samen naar de meest voordelige oplossing.

Het kan zijn dat u tijdelijk behoefte heeft aan een aantal pallets. Na gebruik heeft u ze niet meer nodig en staan ze in de weg. Wat kunt u er nog mee doen? Informeer dan bij Pallethandel Panhuis naar de mogelijkheden tot het opkopen van uw overbodige van pallets. Wij nemen ze graag van u over tegen een goede prijs. Indien gewenst kunnen we ze ook bij u komen ophalen. Ons ervaren personeel vertelt u graag vrijblijvend wat er mogelijk is op dit gebied. Bel naar +31(0)320-236918 voor meer informatie.

Ophalen en leveren

Wij geven u graag advies over pallets. Met meer dan 30 jaar ervaring is ons personeel een expert als het gaat om palletvraagstukken. We denken graag met u mee!

Bij de inkoop van pallets kunnen we in overleg ook bij u langskomen om de pallets die u niet meer gebruikt op te halen. Bovendien krijgt u hier waarschijnlijk nog een leuke vergoeding voor ook. Vraag ons naar de mogelijkheden over ophalen en inkoop.

Pallet inkoop

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In onze maatschappij ligt er steeds meer nadruk op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook bij Pallethandel Panhuis proberen we op allerlei mogelijke manieren rekening te houden met het milieu. Daarom proberen wij pallets te recyclen, worden ze gerepareerd en opnieuw gebruikt. De inkoop van pallets past in dit plaatje. We kunnen ze zo hergebruiken, wat uiteindelijk ten goede komt aan het milieu. Kom dus niet alleen bij ons langs voor verkoop, maar ook voor inkoop. Zo zijn we samen maatschappelijk verantwoord bezig.

Wie zijn wij?

Pallethandel Panhuis is opgericht in 1986 en sinds 2011 gevestigd in Lelystad. Hier hebben wij een opslagruimte van meer dan 20.000 m2, waar wij onze voorraad van meer dan 50.000 pallets droog kunnen opslaan. Ons streven is om binnen 24 uur te leveren. Dankzij ons vakbekwame personeel, centrale ligging en ruimte voorraad lukt het ons om te voldoen aan de wens van de klant, zowel qua inkoop als verkoop. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Vul dan het contactformulier in op onze site of bel naar +31(0)320-236918.