Loading

Ophalen en leveren

Bespaar aanzienlijk

Transport in eigen beheer

Door ons eigen wagenpark zijn wij in staat uw kapotte pallets op te halen, eventueel kunnen wij de pallets repareren en weer aan u uitleveren. Deze contructie scheelt u aanzienlijk in de kosten.

Naast het inkopen en verkopen van de verschillende producten bieden wij u ook verschillende diensten aan.

Het is mogelijk om pallets door ons te laten sorteren en repareren. Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten. U dient geval alleen de onbruikbare pallets te vervangen voor bruikbare pallets. De overige pallets repareren wij tegen een aantrekkelijk tarief.

Daarnaast kunnen wij pallets die u heeft staan voor u ophalen. Vaak kunnen wij u hiervoor ook nog een vergoeding geven.

Wij zijn in staat pallets te leveren die voldoen aan de norm van ISPM-15. Tevens kan er een certificaat worden bijgeleverd, waarmee u kunt aantonen dat het hout is behandeld. De behandeling wordt uitbesteed aan een extern bedrijf.

ophalenleveren

Repareren & Sorteren

reparerensorteren
In plaats van uw pallets af te voeren kunt u ze ook door onze specialisten laten repareren. Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten en kan veel rompslomp besparen.

Diensten

Palletvrachtauto
Naast het inkopen en verkopen van de verschillende producten bieden wij u ook verschillende diensten aan. Het is mogelijk om pallets door ons te laten sorteren en repareren.

ISPM-15

ISPM-15
Pallethandel Panhuis kan u voorzien in pallets die HT (Heat Treatment) behandeld zijn. Deze pallets zijn hierdoor uitermate geschikt voor export-transport.