Europallets kopen

Europallets bij PallethandelPanhuis.nl. Pallethandel Panhuis heeft een grote voorraad aan Europallets. EPAL Euro pallets zijn de meest bekende en gebruikte pallets in Europa. Deze europallets worden vaak gebruikt om maximaal 2000 kg te vervoeren. Bij Pallethandel Panhuis leveren wij europallets van hoge kwaliteit en zorgen wij er dus voor dat het altijd de beste kwaliteit blijft. Bij Pallethandel Panhuis kunt u dus altijd terecht voor gebruikte en nieuwe euro pallets. De gebruikte euro pallets zijn echter onder te verdelen in A-keus en B-keus. 

Europallets kopen? Neem dan nu contact op door bijvoorbeeld te bellen of ons contactformulier in te vullen.  

Europallets kopen of verkopen

Naast het leveren van onze europallets koopt PallethandelPanhuis.nl ook verschillende soorten europallets over. Wij kopen alle soorten europallets over voor een goede prijs. Kunt u de europallets niet zelf vervoeren naar ons? Dan kan bijvoorbeeld onze ophaalservice de pallets ook ophalen voor een goede prijs.

Wanneer u de prijzen wilt weten van verschillende soorten pallets kunt u contact opnemen met ons team. Die zullen kijken naar de pallets en kunnen daarvoor meteen een prijs geven. Europallets kopen of verkopen? Neem dan nu contact op door bijvoorbeeld te bellen of ons contactformulier in te vullen.  

De beste prijzen

Tegenwoordig zijn de prijzen van de europallets heel verschillend vergeleken met sommige bedrijven. Hoewel bij Pallethandel Panhuis zorgen wij altijd dat we de scherpste prijzen hebben. Europallets kopen is vrij eenvoudig bij ons, u kunt contact met ons opnemen voor meer informatie! Elke dag krijgen wij verschillende soorten pallets binnen van zakelijke klanten maar ook van particuliere klanten. Daardoor hebben we ook een grote voorraad aan pallets zoals; blok pallets, nieuwe pallets, h1 pallets, CP pallets, kunststof pallets, pallet randen en meer verschillende soorten pallets

Aangezien Pallethandel Panhuis altijd up to date is van de marktprijzen van de pallets kunnen wij altijd de scherpste prijzen bieden vergeleken met andere pallethandelaren. Tot slot wilt u als klant altijd weten wanneer het wordt geleverd en voor welke prijs. Europallets kopen? Voor de actuele prijzen en levertijden kunt bijvoorbeeld contact met ons opnemen. Indien u het makkelijker vindt om te bellen kunt u ons ook bellen.

levering van de pallets

Wanneer u pallets bij ons besteld inclusief levering zullen wij de pallets zo snel mogelijk komen leveren. Bestellingen worden op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 geleverd.

Omdat de pallets direct uit onze opslag komen kunnen wij zo snel mogelijk de pallets komen leveren.

Indien u de pallets sneller nodig heeft is het mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld 24 uurs levering. Europallets kopen? Neem dan nu contact op door bijvoorbeeld te bellen of ons contactformulier in te vullen.  

Nieuwe Europallets

De europallet is de meest voorkomende pallet binnen Europa. Omdat de EPAL europallet beschikt over vaste afmetingen van 1200x800x144mm. Nieuwe europallets zijn ISPM15 en KD behandeld. De ISPM15 certificering maakt het mogelijk om de pallet buiten de Europese Unie te transporteren. De pallet is voorzien van 3 sledes en is van 4 kanten te benaderen middels een palletwagen en heftruck. 

Nieuwe europallets kopen? Bij Pallethandel Panhuis kunt u vrij eenvoudig nieuwe europallets kopen. Neem dan nu contact met ons op en vraag de beste prijs aan.

Europallets kopen en verkopen

De europallet is de meest voorkomende pallet binnen Europa. De EPAL europallet beschikt over vaste afmetingen van 1200x800x144mm. De A-keus euro pallets zijn licht gebruikte europallets en hebben nog een blanke kleur hout. De pallet is voorzien van 3 sledes en is van 4 kanten te benaderen middels een palletwagen en heftruck. 

A-keus europallets kopen? Bij Pallethandel Panhuis kunt u vrij eenvoudig A-keus europallets kopen. Neem dan nu contact met ons op en vraag de beste prijs aan.

Europallets

De europallet is de meest voorkomende pallet binnen Europa. De EPAL europallet beschikt over vaste afmetingen van 1200x800x144mm. De pallet is voorzien van 3 sledes en is van 4 kanten te benaderen middels een palletwagen en heftruck. 

B-keus europallets kopen? Bij Pallethandel Panhuis kunt u vrij eenvoudig B-keus europallets kopen. Neem dan nu contact met ons op en vraag de beste prijs aan.

EuroPallets kopen of verkopen? Vraag direct een offerte aan!

Veel gestelde vragen over europallets

Europallets zijn zeer stevige houten pallets die standaard afmetingen hebben. Ook hebben ze vastgestelde specificaties, zoals de draagkracht van 2000 kilogram.

De voordelen van euro pallets is dat ze door heel europa worden gebruikt dus je ziet ze overal voorbij komen. Ook zijn ze te repareren zodat er geen overbodige pallets worden weggegooid. 

Euro pallets zijn eenvoudig en makkelijk te bestellen bij Pallethandelpanhuis.nl. 

Bij Pallethandel Panhuis kopen wij euro pallets in van zowel particulieren als zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor het verkopen van uw pallets.

Euro pallets hebben vastgestelde afmetingen van 800 x 1200 x 144 millimeter. De planken op de euro pallet hebben een dikte van 22 millimeter en een draagkracht van 2000 kilogram.

Een euro pallet bestaat uit aan de bovenkant 5 planken en 3 onder planken. Daar tussenin zitten 9 klossen.

In een standaard trailer van een vrachtwagen passen 33 stapels europallets van 18 europallets hoog. Dat komt neer op 594 europallets totaal.

 

Bij Pallethandel Panhuis hebben we een grote voorraad aan Euro Pallets. Wilt u Euro pallets kopen? Dan kunt u contact met ons opnemen door bijvoorbeeld te bellen of ons contact formulier in te vullen.