H1 Pallets

Pallethandel Panhuis heeft een grote voorraad aan H1 Pallets. De H1 pallet is kunststof en is een pallet die vaak wordt gebruikt bij levensmiddelenindustrie. Op deze pallet zitten centreernokken op het bovendek zodat de pallets goed opgestapeld kunnen worden. Bij Pallethandel Panhuis leveren wij H1 pallets van hoge kwaliteit en zorgen wij dat het altijd de beste kwaliteit blijft.

De H1 pallet met beveiligingsrand en centreernokken op het bovendek is gemaakt uit HDPE-materiaal. De temperatuurbestendigheid van deze kunststof H1 pallet is van: – 40 graden C tot + 70 graden C.

Bent u opzoek naar H1 pallets? Neem dan nu contact op en vraag de beste prijs aan. 

H1 Pallets afmetingen

De H1 pallet is een goed gekeurde pallet en die heeft de afmeting van 1200 x 800 x 160 mm. De H1 pallet is altijd is altijd een vierweg pallet met drie sledes. Het draagvermogen van deze pallet bedraagt 5000 kg.

H1 Pallets Levering

Wanneer u H1 pallets bij ons besteld inclusief levering zullen wij de H1 pallets zo snel mogelijk komen leveren. Bestellingen worden op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 geleverd.

De levering van de H1 pallets komen direct vanuit onze eigen opslag in Zeewolde.

Indien u de pallets sneller nodig heeft is het mogelijk om te kiezen voor 24 uurs levering. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Vraag een offerte aan en wij zullen u zo snel mogelijk helpen

Veel gestelde vragen over H1 pallets

H1 pallets zijn zeer stevige pallets die ook wel hygiëne pallets worden genoemd. H1 pallets zijn veelgebruikt in de levensmiddelenindustrie doordat ze niet splinteren.

De voordelen van H1 pallets zijn dat ze niet splinteren en dat ze niet poreus zijn.

H1 pallets zijn eenvoudig en makkelijk te bestellen bij Pallethandelpanhuis.nl. 

Bij Pallethandel Panhuis kopen wij H1 pallets in van zowel particulieren als zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor het verkopen van uw pallets.

De afmeting van een H1 pallet is 800 x 1200 x 160 millimeter. Daarbij zijn de randen 7 millimeter.