Loading

Houten pallets

Experts in houten pallets

U heeft een ruime keuze aan pallets bij Pallethandel Panhuis. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte exemplaren van onder meer hout, kunststof en plastic. Ons assortiment bestaat uit meer dan 50.000 stuks. Daardoor kunnen wij altijd voldoen aan uw vraag. Wilt u toch iets specifieks? Dan kunnen wij op verzoek ook houten pallets voor u op maat maken. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden van Pallethandel Panhuis en bel: +31(0)320-236918.

Houten pallets

Uitermate geschikt voor reparatie

Hout is een duurzaam materiaal. Een houten pallet kan dan ook uitstekend gerepareerd en hergebruikt worden. Wij geven u hier graag advies over. Of wij komen bij u langs op locatie om uw pallets voor u uit te zoeken en te repareren. Dit is afhankelijk van het aantal exemplaren dat u heeft staan. Dit bespaart u uiteindelijk veel geld, want wij maken tegen een aantrekkelijk tarief uw kapotte houten pallet(s). U hoeft dan niets nieuw aan te schaffen. Bovendien is hergebruik beter voor het milieu, want er hoeven geen nieuwe pallets gemaakt te worden waarvoor bomen gekapt moeten worden.

Voldoe aan de ISPM-15 norm

Houten pallets kunnen ongedierte bevatten. De norm ISPM-15 beschrijft hoe de verspreiding van levend ongedierte middels hout kan worden bestreden. Het hout moet HT (Heat Treatment) worden behandeld, zodat ongedierte zich niet kan verspreiden.In veel landen moet het hout voldoen aan de eisen van ISPM-15, omdat het anders niet toegelaten kan worden. U kunt daarom bij ons een certificaat krijgen, waarmee u kunt aantonen dat uw houten producten zijn behandeld. Wij besteden de behandeling uit aan een extern bedrijf en zorgen ervoor dat uw bestelling op tijd klaar is en voldoet aan de ISPM-15 norm.

Vraag vrijblijvend advies

U bent bij Pallethandel Panhuis aan het juiste adres voor professioneel en vrijblijvend advies over houten verpakkingsmaterialen. Wij hebben inmiddels meer dan 30 jaar ervaring. U vindt bij ons een totaalpakket aan logistieke verpakkingen, die wij binnen 24 uur kunnen leveren met ons eigen wagenpark. Dat is mogelijk dankzij onze grote opslag van 20.000 m2 waar wij houten pallets droog kunnen opslaan. Zo kunnen wij altijd kwaliteit leveren. Nieuwsgierig geworden naar onze pallets? Vul dan het contactformulier op de site in of bel: +31(0)320-236918.