Pallet Inkoop

Oude pallets ingekocht tegen een eerlijke prijs

Verkoop uw oude pallets snel bij Pallethandel Panhuis voor de scherpste prijzen. Wij kopen alle soorten gebruikte pallets in: euro pallets, houten pallets, kunststof pallets, cp pallets en overige pallets.

Geïnteresseerd in de waarde van uw oude pallets? Neem dan contact met ons op en u krijgt zo snel mogelijk reactie terug.

Wat een gebruikte pallet waard is hangt af van de conditie van de pallet. Zijn de pallets kapot? Dan zouden we die kunnen repareren. Hou rekening ermee dat kapotte pallets minder geld waard zijn dan hele pallets. 

BESTE PRIJZEN

SNEL REACTIE

HEEL NEDERLAND

Wat is uw oude pallet waard?

De waarde van gebruikte pallets is sterk afhankelijk van de staat van de pallets. Pallets die direct doorverkocht kunnen worden zijn natuurlijk meer waard dan pallets die gerepareerd moeten worden. Om de waarde van de pallet te bepalen, zal ons team kijken naar de pallets. Vul het aanvraagformulier in en voeg een foto van uw pallet toe. Wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk bericht terug krijgt over de waarde van uw pallets.

Ingekochte pallets hergebruiken

Bij Pallethandel Panhuis controleren wij de gebruikte pallet bij onze palletfabriek en repareren deze indien nodig. Klasse A-pallets en B-klasse pallets worden onderscheiden naar de staat van de pallets. Na testen en repareren van de pallets worden de gebruikte pallets door onze heftruckchauffeur neergezet bij de juiste pallets.

Ook kopen wij pallets in die niet meer voldoen aan onze kwaliteitseisen. Deze pallets zijn vaak niet meer bruikbaar voor product opslag of transport. Deze onbruikbare pallets gaan uiteindelijk naar recyclingbedrijven om duurzaam te worden verwerkt tot andere producten zoals land- en tuinbouw  en houtvezel pallets.

Pallet inkoop door Pallethandel Panhuis

Pallethandel Panhuis heeft ruim 40+ jaar ervaring in de palletbranche en palletinkoop. Samen met ons team zijn we een bekende speler op de Nederlandse pallet markt. Onze palletfabriek stelt ons in staat om pallets in eigen beheer te verkopen, in te kopen en te repareren. Zo garanderen wij de hoge kwaliteit van nieuwe en gebruikte pallets. Daarom worden de pallets die bij onze klanten zijn gekocht uiteindelijk goed ontvangen. Ook komen er dagelijks particulieren en bedrijven langs om hun pallets in te leveren. 

Vraag een offerte aan en wij zullen u zo snel mogelijk helpen