Kunststof Pallets

Pallethandel Panhuis heeft een grote voorraad aan Kunststof Pallets. Kunststof pallets zijn bekende pallets in Europa. Deze pallets worden vaak gebruikt voor de voortenten bij een camping maar ook in de bedrijvensector heel veel. Bij Pallethandel Panhuis leveren wij kunststof pallets van hoge kwaliteit en zorgen wij dat het altijd de beste kwaliteit blijft. Bij Pallethandel Panhuis kunt u altijd terecht voor gebruikte en nieuwe kunststof pallets. 

Bent u opzoek naar euro pallets? Neem dan nu contact op en vraag de beste prijs aan. 

Veel gestelde vragen over kunststof pallets

Kunststof pallets zijn pallets die zeer stevig zijn en veel draagkracht hebben. De kunststof pallets zijn in verschillende soorten afmetingen en types leverbaar. 

De voordelen van kunststof pallets zijn dat ze geen vocht opnemen en dat ze goed en makkelijk te reinigen zijn. Zo kan er minder snel schimmel ontstaan.

Kunststof pallets zijn makkelijk en eenvoudig te bestellen bij Pallethandelpanhuis.nl. We hebben een groot assortiment aan kunststof pallets zowel nieuw als gebruikte kunststof pallets.

Bij Pallethandel Panhuis kopen wij kunststof pallets in van zowel particulieren als zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor het verkopen van uw pallets.

Kunststof pallets zijn er in verschillende maten en zijn in veel maten verkrijgbaar. Wij hebben voornamelijk de volgende maten: 60x80cm, 80x80cm, 80x100cm, 100x100cm, 110x110cm, 120×120 cm & 100×120 cm. Staan de gewenste maten niet bij deze maten? Neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan en wij zullen u zo snel mogelijk helpen