Loading

Pallets Lelystad

Meer dan 50.000 pallets in Lelystad!

Waar vindt u meer dan 50.000 pallets in een droge opslag van ruim 20.000 m2? Daarvoor bent u aan het juiste adres bij Pallethandel Panhuis in Lelystad. In onze grote loods vindt u vele soorten nieuwe en gebruikte pallets. Op onze website vindt u een selectie van het aanbod. We kunnen desgewenst ook producten, zoals houten pallets , voor u maken met specifieke afmetingen. Mocht u iets niet kunnen vinden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Niet alles staat namelijk op onze site. Bel gelijk met +31(0)320-236918.

Houten pallets

Verreweg de meeste pallets die wij in Lelystad hebben staan, zijn gemaakt van hout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal dat goed hergebruikt kan worden. Ook de bekende Europallets zijn van dit materiaal gemaakt. Helaas kan het ook ongedierte aantrekken. Daarom is het in sommige landen verplicht om te werken volgens de ISPM-15 norm. Dit betekent dat met Heat Treatment het ongedierte gedood is. Wij kunnen u hiervan een certificaat geven waarmee u kunt bewijzen dat uw houten pallets voldoen aan de norm. Uiteraard kunnen we die bij u bezorgen in Lelystad.

Pallets Lelystad

Nieuw, eerste en tweede keus

Komt u bij ons in Lelystad pallets kopen? Dan hebt u een ruime keuze uit de kwaliteit en prijs van uw pallet. Zo bieden wij u nieuwe producten aan, die direct uit de fabriek komen.

Daarnaast hebben we via de inkoop van pallets ook eerste en tweede keus. Een eerste keus betekent dat de pallet enkele malen is gebruikt. Een tweede keus is vaker gebruikt en de kwaliteit ervan is dan ook minder. U kunt gebruikte pallets altijd komen bekijken bij ons in Lelystad.

Voor al uw logistieke verpakkingen

U vindt in onze opslag in Lelystad niet alleen pallets, maar ook pallet-gerelateerde producten. Zo kunt u bij ons ook palletranden kopen, evenals vlonders, kratten en kisten. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring weten wij waar onze klanten behoefte aan hebben. Daarom leveren wij veel services. Zo kunnen wij uw producten in Lelystad bij u bezorgen of komen we bij u langs om uw voorraad te sorteren en waar nodig te repareren. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Of wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier op de site in of neem telefonisch contact met ons op via +31(0)320-236918.

Adresgegevens van onze hoofdlocatie in Lelystad

Staalstraat 2
8211 AH Lelystad