Nieuwe Pallets

Pallethandel Panhuis heeft een grote voorraad aan nieuwe pallets, ook maken wij zelf de pallets. Wij maken veel pallets op maat voor bedrijven die het nodig hebben. Bij Pallethandel Panhuis leveren wij nieuwe pallets van hoge kwaliteit en zorgen wij dat het altijd de beste kwaliteit blijft. Bij Pallethandel Panhuis kunt u altijd terecht voor verschillende soorten maten pallets. 

Bent u opzoek naar pallets of pallets op maat? Neem dan nu contact op en vraag de beste prijs aan. 

Direct leverbaar

Onze nieuwe pallets zijn direct leverbaar en zijn in alle soorten maten verkrijgbaar. Ook kunnen wij door heel Nederland leveren. Het leveren van de pallets gaat bij 200+ pallets altijd met de vrachtwagen. 

Wanneer u onder de 200 pallets besteld zullen we het bezorgen met een busje (Dat hangt natuurlijk ook af van de maten van de pallets). Indien u nog andere vragen heeft over bijvoorbeeld de levertijd of de transport kunt u contact met ons opnemen. 

Vraag een offerte aan en wij zullen u zo snel mogelijk helpen

Veel gestelde vragen over nieuwe pallets

Nieuwe pallets zijn pallets die bij ons in alle maten verkrijgbaar zijn. Nieuwe pallets bij pallethandelpanhuis.nl staan bekend door de vele maten die er zijn.

Een voordeel van de nieuwe pallets is dat het allemaal nieuw is dus niet gebruikt. Zo is de kans vele male kleiner dat de pallets sneller kapot gaan of dat ze verrotten.

Pallets zijn eenvoudig en makkelijk te bestellen bij Pallethandelpanhuis.nl. Ook kunt u bij ons de gewenste maten aangeven en wij gaan kijken wat we met die maten kunnen.

De kwaliteit van nieuwe pallets is vers vanuit de productie en zijn daarom ongebruikt. De pallets hebben geen enkele vorm van schade of andere mankementen.