Opzetranden voor pallets

Pallethandel Panhuis heeft een grote voorraad aan opzetranden voor pallets. Deze opzetranden worden vaak gebruikt bij veel bedrijven maar ook bij particulieren. Bij Pallethandel Panhuis leveren wij opzetranden van hoge kwaliteit en zorgen wij dat het altijd de beste kwaliteit blijft. Bij Pallethandel Panhuis kunt u altijd terecht voor gebruikte en nieuwe opzetranden. We beschikken over verschillende soorten maten opzetranden: 60 x 80 cm, 80 x 100 cm & 80 x 120 cm.

Bent u opzoek naar opzetranden voor pallets of staat de gewenste maat er niet tussen? Neem dan nu contact op.

Opzetrand voor de pallets gebruiken

Opzetranden zijn stapelbaar en op die manier kunt u van uw pallet een palletbox of bank maken. De palletbox kunt u gebruiken om goederen los op de pallet te leggen of voor opslag in uw magazijn. Wanneer u platen voor de boxen nodig heeft kunnen wij u die zeker aanbieden. Als u de palletbox afsluit met een plaat is het stofvrij, zo kunnen uw goederen niet vies worden. Ook is het mogelijk om opzetranden voor pallets op een kunststof pallet neer te zetten. 

Vraag een offerte aan en wij zullen u zo snel mogelijk helpen

Veel gestelde vragen over opzetranden

Opzetranden, ook wel palletranden genoemd. Opzetranden zijn randen die op pallets kunnen worden geplaatst.

Opzetranden worden veel gebruikt voor moestuinen en om palletkisten te maken. Door meerdere randen op een pallet te plaatsen kan er een palletkist gemaakt van worden. Ook is het mogelijk om een opslag box er van te maken doormiddel van platen er bovenop te leggen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Opzetranden zijn eenvoudig en makkelijk te bestellen bij Pallethandelpanhuis.nl. 

Bij pallethandelpanhuis.nl kopen wij opzetranden in van zowel particulieren als zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor het verkopen van uw opzetranden.