Loading

Pallet kopen

Groots aanbod tegen scherpe prijs

Wilt u één pallet kopen of honderd? Bij Pallethandel Panhuis is alles mogelijk! Wij hebben een grote opslag van meer dan 20.000 m2 waar wij onze 50.000 gebruikte en nieuwe pallets droog in kunnen opslaan. Zo kunnen we snel inspelen op de wensen van onze klanten en direct leveren. Indien dat u voor u prettig is, kunnen we uw pallet bestelling ook bij u afleveren. Heeft u ze niet meer nodig? Dan kunnen wij ze ook voor u terug kopen en ophalen. Vaak krijgt u hier dan nog een vergoeding voor ook. Vraag ons naar de mogelijkheden en bel naar +31(0)320-236918.

Gebruikt en nieuw

In ons ruime assortiment vindt u zowel gebruikte als nieuwe pallets. Op deze website vindt u meest gevraagde en gebruikte exemplaren terug. Onze voorraad bestaat uit maar dan de modellen op de site. Wilt u een specifieke pallet kopen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Dat geldt ook als u nieuwe pallets wilt kopen met bepaalde maten. Nagenoeg alles is mogelijk als het gaat om de afmetingen, want wij kunnen een pallet voor u op maat maken. Wederom vindt u op onze site een selectie van de voorraad. Vraag ons naar uw mogelijkheden als het gaat om het kopen van nieuwe en gebruikte pallets.

Pallet kopen

Sorteren en repareren

Wij komen onze klanten graag tegemoet als ze een pallet kopen. Zo kunnen we voor u uw voorraad ook sorteren en waar nodig repareren. Met onze expertise kunnen we snel inschatten of een pallet aan vervanging of reparatie toe is of nog een ronde mee kan. U hoeft op deze manier minder nieuwe pallets te kopen. Dat scheelt u in aanschaf. U krijgt bij Pallethandel Panhuis altijd een scherpe prijs en de beste service. In overleg komen bij u op locatie sorteren en repareren.

Over ons

Een pallet kopen en verkopen, dat is onze passie. We gaan hier verder in dan een ander bedrijf. Zo hebben wij meer dan 50.000 stuks op voorraad, is onze opslag maar liefst 20.000 m2 groot en voldoen onze producten aan de norm van ISPM-15. Bovendien kunnen wij u een certificaat geven, waarmee u kunt aantonen dat het hout is behandeld. Dit besteden wij overigens uit aan een extern bedrijf. U vindt bij ons een geschikte pallet voor elke situatie. Ontdek onze mogelijkheden en bel: +31(0)320-236918.