Loading

Pallethandel

Een totaalpakket aan logistieke verpakkingen!

Wat u ook nodig heeft aan palletmateriaal, Pallethandel Panhuis heeft het ongetwijfeld! Met meer dan 30 jaar ervaringen weten wij precies waar onze klanten behoefte aan hebben. Dat heeft geresulteerd in een imposante voorraad van 50.000 pallets, die wij binnen 24 uur bij u kunnen bezorgen dankzij ons eigen wagenpark. Bovendien hebben wij een opslag van meer dan 20.000 m2 waardoor wij de houten pallets altijd droog kunnen afleveren. We kunnen tegemoetkomen aan iedere wens op palletgebied. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan Pallethandel Panhuis: +31(0)320-236918.

Onze producten

Op het gebied van logistieke verpakkingen heeft u bij Pallethandel Panhuis een ruime keuze uit ons assortiment van 50.000 pallets. U kunt kiezen uit nieuwe, gebruikte, kunststof en houten exemplaren. Daarnaast hebben wij in onze pallethandel ook:

  • Opzetranden en balken
  • Vlonders en deksels
  • Kisten en kratten
  • Europallets

Pallethandel

Onze diensten

Onze naam Pallethandel Panhuis zegt het eigenlijk al, wij doen aan pallethandel. Dat betekent dat we niet alleen pallets verkopen, maar ook inkopen. Zo hebben we pallets van wat mindere kwaliteit voor ieder budget. Naast inkoop en verkoop doen wij ook:

  • bezorgen: we hebben een eigen wagenpark waarmee wij grote bestellingen of partijen kunnen afleveren en ophalen
  • sorteren en repareren: wij kunnen uw palletvoorraad controleren en uitzoeken waar reparatie nodig. Die reparatie kunnen wij voor u uitvoeren.
  • norm ISPM-15: houten pallets moeten voldoen aan een norm voor ze in veel landen ingevoerd kunnen worden. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw producten aan die norm voldoen.

Profiteer van onze scherpe tarieven

U vindt bij Pallethandel Panhuis een zeer compleet aanbod aan producten en diensten en dat alles voor een scherpe prijs. Wij kunnen onze tarieven laag houden, omdat wij een zeer centrale ligging in Nederland hebben. Bovendien gaan wij altijd voor hergebruik. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar uiteindelijk ook voor uw portemonnee. Daarnaast bieden wij verschillende gebruikte pallets aan in verschillende budgetcategorieën, waardoor u altijd iets vindt dat bij u past. Profiteer van onze scherpe tarieven en maak vandaag nog kennis met Pallethandel Panhuis! U kunt ons bereiken via het contactformulier op de site of telefonisch: +31(0)320-236918.