Loading

Palletranden kopen

Palletranden kopen voor scherpe prijzen

Palletranden plaatst u om uw pallet om uw producten te beschermen of bij elkaar te houden. Ook hiervoor bent u bij Pallethandel Panhuis aan het juiste adres. Wij bieden u een totaalpakket als het gaat om logistieke verpakkingen. U kunt bij ons nieuwe en gebruikte palletronden kopen. Indien nodig zorgen wij ervoor dat ze voldoen aan de ISPM-15 norm, waardoor u ze ook mag uitvoeren naar het buitenland. Ontdek de mogelijkheden voor palletranden. Bel snel: +31(0)320-236918

Onze producten

Ons assortiment bestaat niet alleen uit pallets en palletranden, maar ook uit palletgerelateerde producten. Zo kunnen wij u een totaalpakket bieden als het gaat om logistieke verpakkingen. U kunt kiezen voor standaard afmetingen of wij kunnen voor u zorgen voor op maat gemaakte vlonders, deksels, kisten en kratten. Ook die kunt u bij ons gebruikt of nieuw kopen.

Palletranden kopen

Gebruikt en nieuw

U vindt in ons ruime assortiment nieuwe en gebruikte palletranden. Op onze site staan de meest gevraagd en gebruikte exemplaren. Onze voorraad bestaat uit meer dan wat wij u op de site laten zien. Wilt u een specifieke palletrand kopen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. U kunt ook contact met ons opnemen als u een nieuwe palletrand wilt kopen met specifieke maten. Nagenoeg alles is in overleg mogelijk. Wij kunnen een palletrand voor u op maat maken. Wederom vindt u op onze site een selectie van de voorraad. Vraag ons naar uw mogelijkheden als het gaat om het kopen van nieuwe en gebruikte producten..

ISPM-15 norm

Ook in houten palletranden kan ongedierte zitten. Daarom is er een strenge norm om de verspreiding van levend ongedierte via hout tegen te houden. Dit is de ISPM-15 norm. Niet alleen uw pallets moeten hieraan voldoen, maar ook palletranden als u die gebruikt. Het hout moet HT (met Heat Treatment) behandeld worden, zodat ongedierte gedood wordt. Dit is bovendien verplicht in veel landen, omdat uw lading anders niet toegelaten wordt. Daarom geven wij ook een certificaat af, waarmee u kunt bewijzen dat uw houten producten zijn behandeld en voldoen aan de voorwaarden. De HT-behandeling besteden wij uit aan een externe partij. Maar u kunt er bij ons op rekenen dat uw bestelling op tijd klaar is en voldoet aan de ISPM-15 norm. Bel ons als u meer wilt weten over palletranden kopen: +31(0)320-236918.