Pallets kopen

Pallethandel Panhuis heeft een ruim assortiment aan pallets. Euro pallets, blok pallets, CP pallets, nieuwe pallets en overige pallets. Wij verkopen door heel Nederland, België en Duitsland pallets. Ook hebben wij veel grote klanten die bij ons pallets afnemen omdat wij altijd de beste prijzen en snelle levertijd bieden. Wanneer u pallets bij ons koopt zorgen we dat het zo spoedig mogelijk wordt geleverd en dat het proces zo goed mogelijk verloopt. Bekijk hier onder alle soorten pallets.

Pallets kopen voor de beste prijzen

Tegenwoordig zijn de prijzen van de pallets heel verschillend vergeleken met sommige bedrijven. Hoewel bij Pallethandel Panhuis zorgen wij altijd dat we de scherpste prijzen hebben. Elke dag krijgen wij verschillende soorten pallets binnen van zakelijke klanten maar ook van particuliere klanten. 

Aangezien Pallethandel Panhuis altijd up to date is van de marktprijzen van de pallets kunnen wij altijd de scherpste prijzen bieden vergeleken met andere pallethandelaren. Tot slot wilt u als klant altijd weten wanneer het wordt geleverd en voor welke prijs. Pallets kopen? Voor de actuele prijzen en levertijden kunt bijvoorbeeld contact met ons opnemen. Indien u het makkelijker vindt om te bellen kunt u ons ook bellen.

Levering

Wanneer u pallets bij ons besteld inclusief levering zullen wij de de pallets zo snel mogelijk komen leveren. Bestellingen worden op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 geleverd.

De levering van de pallets komen direct vanuit onze eigen opslag in Zeewolde.

Indien u de pallets sneller nodig heeft is het mogelijk om te kiezen voor 24 uurs levering. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Pallets kopen? Vraag direct een offerte aan!