Soorten Pallets

Pallethandel Panhuis is een betrouwbare pallethandel als het gaat om het kopen en verkopen van verschillende soorten pallets. Wij verkopen verschillende soorten pallets. Denk hierbij aan: Euro pallets, Blok pallets, Kunststof H1 pallets, CP pallets en Opzetranden voor pallets. Het kopen van gebruikte pallets is milieuvriendelijker en een stuk voordeliger dan het kopen van nieuwe pallets. Dit komt omdat bijna alle pallets die we inkopen al eerder zijn gebruikt. Door pallets opnieuw te gebruiken, hoeft u geen kostbare houtbronnen te verspillen. Na reparatie van een pallet is het noodzakelijk dat de pallet in goede staat blijft, zodat deze pallet opnieuw kan worden gebruikt.

Alle pallets die wij verkopen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Wanneer een pallet niet meer aan alle kwaliteitseisen voldoet, wordt deze door ons gerepareerd. Wij repareren alle pallets die niet voldoen aan onze kwaliteitseisen, denk hierbij aan Euro pallets, Blok pallets, CP pallets en alle soorten andere houten pallets. Wij hebben een uitgebreide voorraad en eigen verzending waardoor u bij ons altijd verzekerd bent van een snelle en duurzame levering. Wij leveren pallets door heel Nederland, Duitsland en België. 

Bent u opzoek naar ander soort pallets? Op ons terrein hebben wij verschillende soorten plekken waar we de pallets sorteren. Hier komen verschillende soorten maten uit bijvoorbeeld pallets van 110x110cm, 100x100cm, 120x120cm en al dat soort maten. Wij kunnen houten en kunststof pallets leveren in bijna alle soorten en maten. 

Bij Pallethandel Panhuis zorgen wij dat u altijd tevreden bent. Zoekt u pallets op maat? Voor maatwerk bent u bij Pallethandel Panhuis op het juiste adres. Wij kunnen elke pallet op maat leveren. Met ons gespecialiseerd team met wel meer dan 40+ jaar ervaring kunnen wij elke maat pallets maken. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen

Contact

Vraag een offerte aan en wij zullen u zo snel mogelijk helpen