Loading

Pallets Tilburg

Voor al uw pallets in de regio Tilburg

Pallethandel Panhuis beschikt over meerdere locaties in Nederland, zo werken wij effectief en kunnen wij u de beste service bieden. Bent u op zoek naar pallets in Brabant? In Tilburg, nabij de A58, A27 en A2 is onze nieuwste vestiging geopend. Met ruim 3.000 vierkante meter beschikken wij over een noodzakelijke voorraad om u direct van dienst te kunnen zijn.

Heeft u voor uw bedrijf in Tilburg pallet-gerelateerde producten nodig? Dan bent u bij Pallethandel Panhuis aan het juiste adres. Met meer dan 50.000 nieuwe en gebruikte pallets in ons assortiment heeft u een ruime keuze. Bovendien vindt u bij ons houten, plastic en kunststof exemplaren, evenals de welbekende Europallets. We kunnen uw bestelling binnen 24 uur bij u afleveren dankzij een strakke planning van ons vakbekwame personeel en een eigen wagenpark. Wilt u morgen al uw bestelling in Tilburg binnenkrijgen? Bel dan nu: +31(0)320-236918.

Onze bezorgservice

U vindt bij ons niet alleen advies over nieuwe of gebruikte pallets. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de palletbranche. Zo kunnen we goed met u meedenken en eventueel alles voor u op maat maken. Bij grote bestellingen komen we bij u langs in Tilburg om uw producten te bezorgen. We kunnen ook naar u toekomen om overgebleven producten op te halen bij u in Tilburg. U heeft er zelf dan geen omkijken meer naar en mogelijk krijgt u er zelfs een vergoeding voor. Vraag ons naar de mogelijkheden voor inkoop van pallets.

Pallets Tilburg

Service: sorteren en repareren

Wij komen u graag tegemoet als u bij ons uw pallets komt kopen. Na gebruik kunnen we uw voorraad voor u sorteren. We scheiden de goede van de onbruikbare houten pallets. Als een pallet nog te repareren is, dan nemen wij dit voor onze rekening. U betaalt hiervoor een scherp tarief. Bovendien is dit voordeliger dan de aanschaf van nieuwe producten. U maakt nu langer gebruik van uw pallets en dat is prettiger voor uw portemonnee en voor het milieu. In overleg kunnen wij op locatie in Tilburg komen sorteren en repareren.

Over Pallethandel Panhuis

Wilt u pallets kopen in Tilburg of omgeving? Kies dan voor Pallethandel Panhuis. Wij hebben vele jaren ervaring en een ruim assortiment van meer dan 50.000 stuks. U kunt bij ons palletranden kopen, maar ook Europallets en houten pallets. Nadien kunt u bij ons ook terecht voor de inkoop van pallets. Wij zijn er voor u. Van aankoop tot verkoop en leveren hierbij service. Wilt u gebruikmaken van onze diensten in Tilburg? Neem dan contact met ons op: +31(0)320-236918.

Adresgegevens locatie Tilburg

Onze vestiging in Tilburg is definitief gesloten. U kunt bij ons terecht in één van onze andere vestigingen in Zeewolde, Lelystad of Eerbeek