Loading

Pallets Utrecht

Totaalpakket aan logistieke verpakkingen in Utrecht

Wilt u pallets kopen in Utrecht of omgeving? Of heeft u liever nog dat ze bij u bezorgd worden? Dan zit u goed bij Pallethandel Panhuis. Wij bezorgen binnen 24 uur uw bestelling. Dankzij onze grote opslagruimte van meer dan 20.000 m2 hebben wij een voorraad van meer dan 50.000 stuks. U vindt bij ons altijd wat u zoekt. Wilt u toch iets met bepaalde afmetingen? Dan zorgen wij ervoor dat het op maat voor u gemaakt wordt. Wij leveren kwaliteit en zijn flexibel. Wilt u weten wat we voor u in Utrecht kunnen betekenen? Bel +31(0)320-236918.

Pallets Utrecht

Wat wij verkopen

In ons assortiment vindt u nieuwe en gebruikte pallets. U kunt bij ons ook palletranden kopen, evenals vlonders, kisten en kratten. Wij hebben een compleet aanbod aan pallet-gerelateerde producten. Uiteraard kunt u voor de bekende Europallets bij ons terecht. Wij verkopen nieuwe en gebruikte pallets (eerste en tweede keus). Zo is er een pallet voor ieder budget in Utrecht.

Wat wij doen

Onze service gaat verder dan alleen het verkopen van pallet-gerelateerde producten. Zo doen wij ook aan de inkoop van pallets. Dankzij ons eigen wagenpark kunt u bij ons terecht voor het bezorgen en ophalen van uw bestelling of gebruikte pallets in Utrecht. Verder kunnen we ervoor zorgen dat uw houten pallets voldoen aan de ISMP-15 norm. Ook komen we graag bij u langs om uw palletvoorraad te sorteren en waar nodig te repareren. U hoeft zo minder nieuwe pallets te kopen. Dat is goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Wij komen graag bij u langs in Utrecht of omgeving. Bel naar +31(0)320-236918 en vraag naar de mogelijkheden.

Wat wij belangrijk vinden

Tegenwoordig ligt er steeds meer nadruk op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij ons uit zich dat in veel aandacht voor de veiligheid van onze medewerkers. Daarnaast proberen we op verschillende manieren te denken aan het milieu. Daarom stimuleren wij ook in Utrecht het hergebruik en de reparatie van pallets. De inkoop van pallets past in dit plaatje. Met gebruikte pallets dragen we ons steentje bij aan een goed milieu. Kom dus niet alleen bij ons langs voor verkoop, maar ook voor inkoop van pallets. Zo zijn we samen maatschappelijk verantwoord bezig in Utrecht.